Min bloggliste

fredag 16. april 2010

WASHINTON DC!!


I morgen skal vi på utflykt til WASHINGTON DC, det er en busstur som tar 4 timer, jaaa det er lenge!! men bussen går fra skolen kl 7 i morgen tidlig, så vi må opp tidlig!! gleder meg veldig til å se og oppleve washington!!

HA EN FIIIN SØNDAG ALLE SAMMEN!

SMIL TIL VERDEN SÅ SMILER VERDEN TIL DEG!


Dette er det fine ordtaket som finnes syntes jeg! og det stemmer. jeg er blid hele tiden, eller nesten da, finnes dager hvor jeg ikke er det, men stort sett er jeg det!
i helgen skal jeg og Ingird til WASHINGTON DC! vi gleder oss veldig til det assa. det er bare en dagstur så vi skal bare se litt også dra hjem!

SMIL TIL VERDEN SÅ SMILER VERDEN TIL DEG!
HA EN FIIIN HELG ALLE SAMMEN!

INGRID OG CHARLOTTE PÅ NYE EVENTLIG!Det har seg sånn at jeg og Ingrid har skrevet en laaang liste over til vi skal gjøre her i NYC før vi drar hjem! og den er lang skal jeg si deg! så vi tenker en dag at dette er dagen for å besøke frihetsgudinnen! Så vi tok banen ned til båten og fant ut hvor flinke vi har vært som finner frem til alt uten kart osv.. men var vi egentlig det?!!!

vi satt oss ned på en båt og den kjørte utover mot den stolte dame, ingen av oss ante hva som ventet oss! men vi gledet oss bare!! når vi kom ut av båten, skjønte vi ingen ting! det var jo ingen frihetsgudinne der!! bare masse folk som løp rundt over alt!! vi måtte jo spørre noen om hvor vi var, vi var kommet til STATEN ISLAND!! hehe.. vi kom oss heldigvis med på siste båt hjem! så nå har vi vært der også!! en festlig historie!