Min bloggliste

tirsdag 23. mars 2010

PÅSKEN NÆRMER SEG OG KNUTEN KOMMER!


Snart kommer kjæresten min på besøk, JIPPI!! gleder meg sånn!! vi skal feire påsken her i NY!! litt kjipt å ikke være på hafjell, men sier ikke new takk til KNUT OG NY!! så gleder meg sånn!! ikke mange dagene igjen nå!! teller dager, timer.. hehe..
KNUT OG CHARLOTTE


BYEN SOM ALDRI SOVER!Når man skal på byen her i NY er ikke bare bare! først må man være over 21 år, det problemet har ikke jeg da! så må man finne de kuleste utestedene, de ligger sjult!! men finner man riktige folk finner man de og kommer inn!! så kvelden ble lang med mye dansing på veldig høye heler og burger til nattmat/frokost! utrolig kult.. Møtte selvfølgelig en kjendis da vettu, eller jeg stod lenge ved siden av han, men ante ingen fred og fare før de andre jentene snur seg!!

CHRIS PINE!!

der stod han, rett ved meg!! hehe, skal jeg være erlig så vet jeg ikke hjem det er! kjekk var han!! og hadde en utrolig pen kjæreste!
de som hadde vært der helgen før hadde møtte

JAAAA tro det eller ei, BEYONCE OG JAY-Z!! Jeg sier bare 1OAK er stedet!!

JEG DÆVER HELT LISSOM!

St patricks day!!??Trenger jeg å si noe mer en at det var utrolig kuuult, feiret en eller annen rar dag! Tusen takk til Ingeborg og Camilla for en utrolig fuktig kveld!

SOMMER, SOL OG NY!


Ja lenge siden jeg har skrevet noe nå!! Tiden flyr avgåre her i NY, litt kjipt syntes jeg! uken som har vært har jeg gjort mye gøy! Det har vært sommmer i byen, sol og kjempe varmt, DEILIG! Jeg blir så glad når solen skinner og man kan gå i havaianas!! Om sommeren går jeg ikke med noe annet en havaianas.. har alle farger! men selvfølgelig var nesten alle mine hjemme så jeg bare møtte kjøpe noen nye! så 2 nye farger blir med meg hjem! helt herlig syntes jeg da!!
Vi fikk også en mail fra skolen om en jobb her i NY, så kanskje jeg blir her i 6 mnd til!! JAAA jeg er så klar.. men vi får se, tror ikke alle syntes det er like gøy, men men!
JEG ELSKER NY!!